Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels.

Mijn verhaal

Tijdens mijn carrière in de farma-medische industrie deed ik ervaring op in heel uiteenlopende sectoren en domeinen. Die zet ik graag in voor jouw bedrijf.

Een leerschool van +30 jaar

Oncologie, gastro-enterologie, pneumologie, dermatologie, cardiologie, chirurgie, urologie enz.: tijdens een carrière van +30 jaar in de farma-medische industrie werkte ik in heel uiteenlopende sectoren.

Ik deed ervaring op in medical, regulatory, market access, marketing & sales, pharmacovigilance en management. Daardoor bouwde ik ook een netwerk van key opinion leaders en stakeholders bij de overheid en mutualiteiten uit. Ik leerde er hoe je een product maximale kans op slagen geeft door te streven naar een duurzame win-win-win-win voor alle betrokken partijen.

Bespaar tijd en geld door mijn ervaring

Het voordeel van die unieke combinatie van ervaring in farma en medical? Ik begrijp de technische, economische en wetenschappelijke aspecten die beide markten bepalen. Die lopen sterk uiteen, net zoals de verwachtingen van de stakeholders in beide sectoren.

Omdat jouw disposable soms een concurrent blijkt van medicatie of vice versa, zal deze kennis jou veel tijd en geld besparen.

Heb je een vraag?

Bel me op +32 478 25 84 81 en stel ze. Of maak een afspraak: een eerste adviesgesprek van 2u is gratis en vrijblijvend. Ken ik iemand die jou beter zal helpen? Dan geef ik zijn/haar gegevens door. Daar mag je op rekenen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Bel +32 478 25 84 81 of  Maak een afspraak